De eerste fans van Justin Bieber stonden woensdagochtend om 5 uur aan het Sportpaleis van Antwerpen. Er waren 2 jonge meisjes uit Polen samen met een groepje vriendinnen uit Brussel. Er kwamen ook mensen uit Frankrijk, speciaal voor Justin Bieber.

Aan de Free Record Shop aan de Wapper in Antwerpen was het over de koppen lopen. Jonge meisjes, soms met papa of oma als gulle gever. Free Record Shop verkocht op twee uur tijd 800 cd’s van Justin Bieber!

Om 16.30 uur gaf Justin Bieber dan een persconferentie waar zo’n 15 cameraploegen waren, ruim 20 fotografen en zo’n 30 journalisten. Alleen liet Bieber 70 minuten op zich wachten. Tja, sterren mogen zoiets natuurlijk maar Bieber was vriendelijk en vrij relax.

Op een zeker moment deed hij zelfs zijn eigen fans achterna wat grappige beelden opleverde. Voor een wereldster ging het er gemoedelijk aan toe. Ieder medium mocht één vraag stellen en zo kwam iedereen aan bod. In ieder geval, je zal de komende dagen en weken niet rond Justin Bieber om kunnen, je zal hem overal in de media zien opduiken....